Cautare

697 de rezultate pentru "nr de tel dambovita romtelecom" (7.72 secunde)
Cea mai profitabila companie romaneasca din 2009 a fost o firma dintr-un sat brasovean, firma avand zero angajati si un profit mai mare decat al Petrom- 3,68 miliarde de euro (2,5% din PIB-ul Romaniei).
Adrian Nastase conduce in topul prezidentiabililor cu 40%, urmat la 9 procente de Traian Basescu (31%), iar la parlamentare conduce Uniunea Nationala PSD + PUR (39%), urmata de Alianta PNL-PD cu 32%, releva un nou sondaj realizat de Data Media pentru compania internationala de consultanta politica GCS.
Plenul Camerei a validat ieri, cu unanimitate de voturi, mandatele celor 332 de deputati alesi la alegerile parlamentare.
Tinerii PSD spun despre seful lor ca a uitat de noua generatie, dupa ce a ajuns in Parlament. Potrivit lui Gabriel Ispas, fost consilier al premierului Adrian Nastase pe probleme de tineret, Victor Ponta a avut un singur tel, acela de a ajunge deputat.
Conducerea PSD a decis ieri ca nu va participa la consultarile cu partidele parlamentare de la Palatul Cotroceni, convocate pentru astazi de presedintele Traian Basescu, a anuntat liderul formatiunii social-democrate, Mircea Geoana. La scurt timp de la anuntul social-democrat, C.V.
Intre 28.03-05.04.2016 echipa nationala condusa de AIHAN OMER se pregateste la Calarasi , urmeaza in 06.04.2016 , ORA 19:45 la TEL AVIV in sala Sports Arena Drive-in meciul ISRAEL-ROMANIA si in 10.04.2016 ORA 18:00 in Sala Polivalenta Calarasi meciul ROMANIA-ISRAEL pentru calificarea la 2018 Men's European Championship.
cum poti face bani din joc (2) Bucuresti, parcul Herastrau, seara de 19 iulie. La intrarea dinspre piata Charles de Gaulle, zeci de tineri merg intr-un sir dezordonat spre centrul parcului. Toti au fetele luminate de ecranele telefoanelor smart deschise pe aceeasi aplicatie.
Echipa UnTeatru, Tel: ... Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Pentru vara acestui an, brandul Exotique va propune colectia de mobilier indian "Unique", piese de mobilier UNICAT, lucrate in mare majoritate din elemente ale unor piese vechi, reconditionate.
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
A fost pusa, iar si iar, de nenumarate ori. ... De unde au venit? ... Un nor alb exista fara niciun fel de radacini. ... Nu trebuie sa ajunga niciunde, nu are nicio destinatie, niciun destin de implinit, niciun scop. ... nu are tel, nu are obiectiv de atins.
"Va doresc stationare placuta, timp de doua zile!". Discursul presedintelui de la Aeroportul "Henri Coanda" a fost incheiat ieri cu o formula cel putin ciudata: "Va doresc stationare placuta, timp de doua zile!", a spus Basescu la plecarea sa in Serbia si Muntenegru.
Interviu acordat de: ... Viorel Vacaru, Director medical si reglementari in domeniul farmaceutic Laboratoire Innotech International, Reprezentanta pentru Romania Parte a Grupului Innothera Anul trecut, Grupul INNOTHERA a implinit 100 de ani de la infiintare, o varsta venerabila chiar si printre marile companii farmaceutice mondiale.
Gerota - Bucuresti Invadati de bacterii - De la o vreme incoace, moda pare sa cuprinda si bolile, scotandu-le la defilare, pe rand. Un nedorit loc de frunte in topul suferintelor cu raspandire de masa il ocupa cistitele, o boala care le chinuie mai ales pe femei.
Am descoperit un om cu suflet de artist, cu apiratii spirituale si, mai ales, pasionat de medicina complementara. A vrut sa fie un terapeut complet, de aceea a facut mai multe specializari.
Am descoperit un om cu suflet de artist, cu apiratii spirituale si, mai ales, pasionat de medicina complementara. A vrut sa fie un terapeut complet, de aceea a facut mai multe specializari.
Mai multe echipe de cercetatori au incercat sa ofere un raspuns la aceste intrebari, obtinand date pretioase in studiile lor despre inteligenta lumii animale. Iata ce au aflat oamenii de stiinta:
Cineva despre care credeai ca te-a dat uitarii vine ca sa faci impreuna cu el planuri de vacanta, de colaborat a ceva pe linie profesionala, sau de locuit impreuna.
Premierul Calin Popescu Tariceanu analizeaza varianta unei alte nominalizari la Justitie, incercand sa evite astfel situatia ca presedintele Traian Basescu sa refuze semnarea decretului de revocare al lui Teodor Melescanu de la Ministerul Apararii, sustin surse liberale.
Gruparea palestiniana Hamas a anuntat ca este de acord cu un armistitiu cu Israelul pe o perioada de un an si jumatate. Conditia pusa de Hamas este ca Israelul sa ridice blocada impusa Fasiei Gaza.
google-analytics.com